Hírek

Elindultunk!

111Kedves jógaszerető olvasó!

Üdvözlünk a jógaguru-hu-n, dőlj hátra és merülj el a jóga világában! A jogaguru.hu-t abból a célból hoztuk létre, hogy a jóga izgalmas lüktetését és a magyarországi jóga történéseit, aktualitásait elhozzuk neked, ezáltal népszerűsítve ezt a nagyszerű tevékenységet.


Mit kell tudni a jogaguru.hu-ról?

Frissen létrehozott portálunkon igyekszünk minden korosztályt, szintet, érdeklődési kört hasznos és érdekes cikkekkel információkkal kiszolgálni, hogy a jógázó közösségek tagjai mellett azok is megtalálják számításaikat, akik még csak most ismerkednek a jóga világával. A lap tetején, a sliderben folyamatosan frissülő cikkekkel találkozhatsz, a jóga történetétől kezdve a jógapózok megismerésén át, a helyes mozdulatokig és a különböző kifejezések ismertetéséig.

 

Minden egy helyen!

Az oldal alján folyamatosan frissülő programajánlónkban ismertetjük a magyarországi jóga aktuális eseményeit, bemutatókat, rendezvényeket. Térképes keresőnkön pedig utánajárhatsz a hazai jógastúdiók elhelyezkedésének. Ki tudja, talán nem is tudtál róla, hogy a szomszéd utcában tartanak jógaoktatást! Kattanj rá, és keresd meg a hozzád legközelebb eső stúdiót.

 

 

Természetesen felszerelésre is szükség van. Hamarosan indul a jogaguru webshopja, ahol minden jógával kapcsolatos eszközhöz, kiegészítőhöz hozzájuthatsz, ami akár az induláshoz, akár a továbbfejlődéshez szükséges lehet.

 

Egyedülálló kampánnyal is készültünk

Hogyha még több élményre vágysz, látogass el a Jóga van tudni Facebook oldalra, amelyen folyamatosan frissülő tartalmat, cikkeket, videókat találhatsz.

Már most érdemes követni közösségi oldalunkat, ugyanis szeptember 1. és október 1. között keressük Budapest legnépszerűbb jógastúdióját. Ahol a Te szavazatod is számít!

 

Mit kell tenned hozzá?

Nincs más dolgod, mint felkeresni a Jóga van tudni Facebook oldalát, ahol az előzetes felmérésekből létrehoztunk egy TOP 50-es fotóalbumot. Like-old a számodra kedves stúdiót.

 

Játssz velünk és nyerj!

Érdemes részt venni játékban, hiszen nemcsak a jógastúdiók, hanem akár Te is nyerhetsz vele. A kampányidőszak végén a szavazók között értékes nyereményeket sorsolunk ki, valamint fődíjként az Utazzitthon.hu jóvoltából egy 3 napra szóló utazást 2 fő részére a festői szépségű Gerecse-hegységben található neszmélyi Rétespajta és Apartmanházba, amely remek alkalmat kínál a kikapcsolódásra, a feltöltődésre és egy kettesben eltöltött hétvégére, távol a világ zajától.

 

Ha részt akarsz venni a szavazáson, KATTINTS IDE

További részletek a Jóga van tudni Facebook oldalán!

 

Reméljük, hogy minden olvasónk megtalálja magának a megfelelő tartalmat és szolgáltatást oldalunkon!

Jó olvasgatást, szörfözgetést kívánunk a jóga világában!

 

 

Keresés